i.v.m. vakantie gesloten van 22 juli t/m 29 juli

Welkom bij Kinderkapsalon Knip en Klaar

 

Kinderkapsalon knip en klaar is een kindvriendelijke kapsalon waar op een zeer profesionele manier met kinderen wordt omgegaan en ook geknipt natuurlijk.

Wie ben ik


Ik ben Marianne Vincze; moeder van 2 volwassen zonen en kapster in hart en nieren. Ik heb al 25 jaar het kappersvak uitgeoefend en altijd met veel plezier. 10 jaar was ik werkzaam bij Bibob Kapsalons, eerst in Munstergeleen en vervolgens in Sittard. Daarna heb ik 15 jaar een eigen zaak gehad, waarvan 10 jaar aan de Geleenstraat en later aan de Panoramaweg te Puth.

Ik heb besloten weer verder te gaan en mij te richten op kinderen! Daarom kinderkapsalon Knip en Klaar. Ik vind het een geweldige uitdaging om het vertrouwen van deze jonge klanten te winnen, zodat ze geknipt en klaar, blij, tevreden en met een kadootje de deur uit gaat. De kinderkapsalon is speciaal ingericht voor het knippen van kinderen van nul totdat ze het niet meer leuk vinden om tussen Winnie de Pooh en zijn vriendjes te zitten. Papa's, Mama's, Opa's, Oma's en andere familie leden zijn ook van harte welkom om geknipt te worden. Voor mij is het het allerbelangrijkste, dat ik alle tijd heb voor iedere klant. Dus als u de tijd heeft hebben we geen haast. Naar de kapper gaan is een uitje en het is mijn doel om dat te behouden.

Nieuw adres: Margrietstraat 16, 6155 LB Puth.

Parkeerinformatie

2e plaats voor Leukste kinderkapsalon van Nederland!

2e plaats van de provincie en winnaar van de gemeente Schinnen!