Route omschrijving

Route kaart

Voor de mensen die Puth al een beetje kennen. De kinderkapsalon zit in een oude boerderij tegeover de winkel van Frans Diederen! Tevens iz ze te herkennen aan de vrolijke schilderingen!

Vanuit het noorden, de autoweg A76 Geleen-heerlen neem afrit 3; Spaubeek. Bij de stoplichten links, vervolgens rechtsaf over het spoor naar Sweikhuizen. Rij Sweikhuizen helemaal recht door uit en door het veld naar Puth. Als je het dorp Puth binnenrijdt zit je op de Panormaweg. Op het einde van de straat links af. Na ongeveer 200 meter ligt het aan de rechterkant!

Vanaf Geleen centrum volg Schinnen, als je de berg opkomt rijdt je het dorp in. Na ongeveer 300 meter aan de linker kant ligt de kinderkapsalon gelegen in een oude broerderij.

Vanuit het zuiden, de autoweg A76 Heerlen-Geleen neem afrit 5; Schinnen. Volg de borden centrum Schinnen op de rotonde.  In het centrum van Schinnen volg je de borden linksaf richting Puth de berg op. Als je Puth binnenrijd blijf je rechtdoor rijden (let op de flitspaal aan rechterkant tegenover de frituur!). Voorbij de kerk aan de rechter hand na ongeveer 100 meter vind je de kinderkapsalon.

Kinderkapsalon Knip & Klaar ligt op de hoek met een klein zijweggetje. Je kunt voor de deur parkeren indien het vrij is!
qxio-android-contacts

Contactformulier Kapsalon

Heeft u vraag en/of opmerkingen, dan kunt u het contactformulier invullen en versturen naar mij. Ik neem dan zsm contact op.

Marianne
Geef uw naam aub
Geef het juiste E-mail adres
Please write a subject for your message.
Typ hier uw bericht
* verplicht in te vullen