i.v.m. vakantie gesloten van 22 juli t/m 29 juli

Routebeschrijving

Vanuit het noorden, de autoweg A76 Geleen-heerlen neem afrit 3; Spaubeek. Bij de stoplichten links, vervolgens rechtsaf over het spoor naar Sweikhuizen. Rij Sweikhuizen helemaal recht door uit en door het veld naar Puth. Als je het dorp Puth binnenrijdt zit je op de Panormaweg. Op het einde van de straat rechts af de Kerkweg op. Sla na café Oud-Limburg links in de Beatrixstraat en meteen rechts in de Julianastraat. Dan de 2e straat links in dat is de Margrietstraat aan de rechterkant nummer 16.

Vanaf Geleen centrum volg Schinnen, als je de berg opkomt rijdt je het dorp in. Rij tot aan café Oud-Limburg (links kant) links in de Beatrixstraat en meteen rechts in de Julianastraat. Dan de 2e straat links in dat is de Margrietstraat aan de rechterkant nummer 16.

Vanuit het zuiden, de autoweg A76 Heerlen-Geleen neem afrit 5; Schinnen. Volg de borden centrum Schinnen op de rotonde.  In het centrum van Schinnen volg je de borden linksaf richting Puth de berg op. Als je Puth binnenrijd dan sla je de 1e straat recht in Aan het Lindjen en meteen links in de Julianastraat (paralelweg van de kerkweg). Sla meteen de 1e straat rechts in de Margrietstraat aan de rechterkant nummer 16.

Parkeren

Graag de auto op mijn oprit parkeren of anders om de hoek, daar zijn 10 parkeerplaatsen op de Martin Luther Kingstraat. Niet bij onze overburen!

Routekaart

qxio-android-contacts

Contactformulier Kapsalon

Heeft u vraag en/of opmerkingen, dan kunt u het contactformulier invullen en versturen naar mij. Ik neem dan zsm contact op.

Marianne
Geef uw naam aub
Geef het juiste E-mail adres
Please write a subject for your message.

0/500

Er is iets mis met de tekst, te veel of verkeerde tekens.
* verplicht in te vullen